Mangler din virksomhed en hånd med

 

ENTREPRENØR ARBEJDE?

ENTREPRENØRARBEJDE

Hos Henros ApS udfører vi alle former for anlægs- og entreprenørarbejde. Vi varetager både store og små projekter, da vi mestrer den brede vifte af entreprenøropgaver. Vi er derfor en seriøs og solid samarbejdspartner, der har kompetencerne i orden.

Når du vælger os som entreprenør, klarer vi hele processen med godkendelser, koordinering, økonomistyring, tidsplan, kvalitetskontrol og oprydning. På den måde kan du være helt tryg og rolig, når du skal have lavet en entreprenøropgave, da du eller din virksomhed ikke skal gøre meget andet end at lave en aftale med os.

Vi skræddersyr en løsning for dig

Vi lægger meget vægt på, at vores kunder får en glidende og god process, når du vælger os som entreprenører for dit projekt. Vi går meget op i at være fleksible, handlekraftige og løsningsorienterede, for på bedste vis at skræddersy en god aftale til dig og din virksomhed.

Vi har et hold konsulenter og rådgivere, som under hele processen står klar med råd og vejledning mht. ønsker, behov og miljø. Vi har nemlig meget fokus på, at vores kunder bliver glade for resultaterne i mange år frem.  

Kontakt os gerne

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på et professionelt samarbejde, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 22 53 45 11 eller e-mail info@henros.dk. Du kan også udfylde formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi udfører arbejde på hele Sjælland.

Kontakt os nu

Entreprenørfirmaet Henros ApS 

Henros ApS er en mindre entreprenør virksomhed, placeret på Sjælland. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg indenfor håndværkere, og entreprenør branchen. Alle vores medarbejdere er opdateret med gældende kurser, indenfor de enkelte områder.

Kontaktinformation

Henros ApS
Merkurvej 2
4200 Slagelse

22 53 45 11
info@henros.dk

Find os på Google Map

Entreprenørfirmaet Henros ApS