Mangler din virksomhed en hånd med

 

EKSTRA MANDSKAB?

MANDSKABSUDLEJNING

Henros ApS har en bred vifte af kvalificeret mandskab, der står klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi klarer både små og store opgaver – alt lige fra at skabe bygningsfundamenter til arbejde med vej og park og banearbejde. Vi har erfaring med både korte og længerevarende projekter, hvor vores mandskab behersker mange forskellige kompetencer. Vi udmærker os især ved at være specialister i fundamenter – fra komplet opbygning til færdig betongulv.

Vi lægger meget vægt på sikkerhed og god kvalitet, og derfor er al mandskab forsikret og de bliver løbende uddannede i diverse kurser. Mandskabet får både lovpligtige kurser og kurser, der ikke er et krav, men som vi stadig deltager i, fordi vi går skridtet videre for at udmærke os på bedst mulig vis. Derudover har vi alle biler, maskiner og lign. med godkendte reflekser og blik. Derfor kommer vi med hele pakken, når du vælger at leje mandskab hos os.  

Banearbejde

Vi tilbyder medhjælp langs det danske jernbanesystem i forbindelse med vedligeholdelse, både dag og nat. Banearbejde kræver, at man er meget synlig for at undgå fare. Derfor bærer al vores mandskab godkendt, synligt tøj. Derfor kan du trygt leje vores mandskab til banearbejde, da vi lever op til alle krav, både de lovpligtige, men også alle de krav, der stilles til deres kompetencer.  

Kontakt os gerne

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på et professionelt samarbejde, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 22 53 45 11 eller e-mail info@henros.dk. Du kan også udfylde formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi udfører arbejde på hele Sjælland.

Kontakt os nu

Entreprenørfirmaet Henros ApS 

Henros ApS er en mindre entreprenør virksomhed, placeret på Sjælland. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg indenfor håndværkere, og entreprenør branchen. Alle vores medarbejdere er opdateret med gældende kurser, indenfor de enkelte områder.

Kontaktinformation

Henros ApS
Merkurvej 2
4200 Slagelse

22 53 45 11
info@henros.dk

Find os på Google Map

Entreprenørfirmaet Henros ApS