Mangler din virksomhed en hånd med

 

SKADESERVICE?

SKADESERVICE

Henros ApS er din professionelle skadeservice, når uheldet er ude. Vi handler hurtigt og effektivt, hvad enten det er brandskade, vandskade, væggelus, skimmelsvamp, asbest og alle skader derimellem. Vores professionelle mandskab har en kvalificeret ekspertise, så alle vores kunder er sikret et perfekt resultat.

Vi både udbedrer, rengører, sanerer og reparerer selve skaden når uheldet er ude. Vi lægger nemlig meget vægt på, at vi ikke forlader en skadeserviceopgave før vi er sikre på, at skaden ikke har underliggende eller skjulte men, der kan volde problemer for vores kunder senere hen. På den måde er vi et meget kvalitetsbevidst firma, der går et skridt længere for vores kunder.   

vi tager os af processen

Når skaden er sket, oplever vi, at mange af vores kunder er frustrerede og forvirrede omkring den videre process. Derfor håndterer vi hele forløbet med skaden, hvor vi sørger for registrering, dokumentation, rapportering, udbedring, oprydning og kontakt til forsikringsselskabet. På den måde kan vores kunder ikke kun regne med en perfekt udbedring af skaden, men også være helt trygge ved, at vi også tager os af størstedelen af papirarbejdet. Henros ApS er lidt mere ud over det sædvanlige med kunden og skaden i fokus.     

Kontakt os gerne

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på et professionelt samarbejde, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 22 53 45 11 eller e-mail info@henros.dk. Du kan også udfylde formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi udfører arbejde på hele Sjælland.

Kontakt os nu

Entreprenørfirmaet Henros ApS 

Henros ApS er en mindre entreprenør virksomhed, placeret på Sjælland. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg indenfor håndværkere, og entreprenør branchen. Alle vores medarbejdere er opdateret med gældende kurser, indenfor de enkelte områder.

Kontaktinformation

Henros ApS
Merkurvej 2
4200 Slagelse

22 53 45 11
info@henros.dk

Find os på Google Map

Entreprenørfirmaet Henros ApS