Mangler din virksomhed en hånd med

 

Vej og park?

VEJ OG PARK

Henros ApS er din professionelle samarbejdspartner, der klarer arbejdet for dig i forbindelse med vej og park. Vi er leveringsdygtige med biler og professionelt mandskab til vejarbejde, vedligeholdelse langs veje og i parker. Om du kun skal bruge udstyr, eller også veluddannet mandskab, er vi den rette at kontakte.

Hos Henros ApS går sikkerhed og kompetencer hånd i hånd. Derfor er alle vores medarbejdere uddannede og opdaterede med alle lovpligtige kurser og udviklende viden, som vil komme til din fordel, når vi skal udføre et perfekt stykke arbejde for dig. Vi lægger meget vægt på, at vores kunder er trygge i hele processen hos os, og derfor kan vi garantere, at vi tager skridtet videre når det kommer til sikkerhed og lovpligtige krav.

Vi er din garanti for sikkerhed

Som din professionelle samarbejdspartner ved vej og parkarbejde, kan du stole på, at vi har fokus på alle officielle krav. Det er en vigtig del af jobbet, at være synlig på vejen. Derfor er alle biler i vores vognpark udstyret med godkendte reflekser og blink, og ligeledes er alt mandskab også udstyret med synligt og godkendt tøj og udstyr. Derudover har vi alle lovpligtige skilte, trailere og lign., som kan lejes efter behov.

Kontakt os gerne

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på et professionelt samarbejde, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 22 53 45 11 eller e-mail info@henros.dk. Du kan også udfylde formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi udfører arbejde på hele Sjælland.

Kontakt os nu

Entreprenørfirmaet Henros ApS 

Henros ApS er en mindre entreprenør virksomhed, placeret på Sjælland. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg indenfor håndværkere, og entreprenør branchen. Alle vores medarbejdere er opdateret med gældende kurser, indenfor de enkelte områder.

Kontaktinformation

Henros ApS
Merkurvej 2
4200 Slagelse

22 53 45 11
info@henros.dk

Find os på Google Map

Entreprenørfirmaet Henros ApS